Kategoria: Uutiset

 • Fantastiktips

  Som Finncons första svenska programpunkt i år drog Julia Nyman och Ben Roimola en diskussion där publiken fick komma med tips om bra fantasy och science fiction.

 • C-salin tekniikka ei toimi, joten kaikki C-salin ohjelmat siirtyvät D-saliin alkaen klo 13 lauantaina. (Sunnuntaista ei ole vielä tietoa.) D-sali on E-salin vieressä 1. kerroksessa.

 • Järjestämme mahdollisuuden tutustua ennakolta Finncon 2022:n tiloihin Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa ennen tapahtuman alkua perjantaina 8.7. klo 10 alkaen. Tervetuloa!

 • Finnconin monipuolisessa ohjelmassa tutkitaan toiveikkaina toisenlaisia todellisuuksia ja kuulostellaan kaikuja paremmista tulevaisuuksista. Seasta löytyy mm. fantastista Espoota, feministisiä utopioita, viisasten kiven etsijöiden salaisuuksia ja ohjeita kirjoituskissan käyttöön. Mukana ohjelmassa tietenkin myös kunniavieraat Magdalena Hai, Marko Hautala, Marianna Leikomaa ja Malka Older. Ohjelmaan voi tulla muutoksia. Tarkista viimeisin ohjelmaversio Kompassista. Kompassi: https://kompassi.eu/events/finncon2022/programme

 • Paikka: Keskustakirjasto Oodi (Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki), kokoushuone Kuutio, 2. krs. Aika: perjantai, 8. heinäkuuta klo 10.30.

 • Nyt voit ostaa verkkokaupasta Finnconin kannatusjäsenyyden hintaan 25 euroa. Kannatusjäsenet tulevat tapahtumaa taloudellisesti ja saavat vastineeksi pieniä etuja, paljon hyvää mieltä, ja conitean ikuisen kiitollisuuden. Lisäohjeita: klikkaa sivun ylälaidan navigaatiopalkista Kävijöille » Kannatusjäsenyys.

 • Scifikirppis XII

  Laita kirjasi myyntiin scifikirppiksessä. Ilmoittautuminen päättyy 3.7. Finnconin scifikirppareilla on vuosittain myyty 65–80 % paikalle tuoduista kirjoista. Lisäohjeita: klikkaa sivun ylälaidan navigaatiopalkista Kävijöille » Scifikirppis.

 • Hei! Nimeni on Auri ja olen vastuussa esteettömyys- ja saavutettavuusasioista Finncon 2022 -tapahtumassa. Tavoitteena on tehdä conista mahdollisimman hyvä ja helppo kokemus aivan kaikille – ja tietenkin varmistaa, että täysimittainen osallistuminen on onnistuu mahdollisimman monelta. Conin tapahtumapaikka, Kandidaattikeskus Otaniemessä, asettaa itsessään esteettömyyshaasteita. Kaikki tilat on kyllä muunnettu esteettömäksi, mutta rakennus on suunniteltu 60-luvulla ja määritelty […]

 • Kesä lähestyy huimaa vauhtia ja niin tekee myös Finncon! Onkin siis aika avata ilmoittautuminen moniin con-kokemuksen kannalta tärkeisiin asioihin: Ohjelmahaku on auki 29.4. asti. Haemme erityisesti toivo-teemaan ja Espooseen liittyvää ohjelmaa. Meille voi tarjota sekä valmiita ohjelmaehdotuksia että ohjelmaideoita. Lue lisää täältä. Kaupallisten toimijoiden ja taidekujan pöytämyynti on auki toistaiseksi niin kauan kuin pöytiä riittää. […]

 • Finncon laskeutuu ensimmäistä kertaa Espoosen! Kahden vuoden koronatauon jälkeen Suomen suurin scifitapahtuma palaa reaalimaailmaan. Finncon, tieteis- ja fantasiakirjallisuuden ystävien kohtaamispaikka, järjestetään 8.-10.7.2022 Espoossa, Aaltoyliopiston Kandidaattikeskuksessa Otaniemessä, metroaseman vieressä (Otakaari 1, 02150 Espoo). Tämän vuoden Finnconin teema on toivo ja sinnikkyys. Samalla tapahtuma kunnioittaa pitkän linjan espoolaisen scifiharrastajan, kansanedustaja Jyrki Kasvin (1964–2021) muistoa. Kunniavieraat Kunniavieraiksi on […]