Varaa myyntipöytä Finnconista

/

Haluatko tulla myymään tuotteitasi science fiction- ja fantasiatapahtuma Finnconiin?

Yritykset ja muut ammatinharjoittajat voivat nyt varata myyntipöydän vuoden 2022 Finnconiin.

Finncon 2022 pidetään 8-10.7.2022 Espoossa, Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa Otaniemessä. Finncon on yksi Suomen vanhimmista ja yksi Euroopan suurimmista ilmaisista tieteis- ja fantasiakirjallisuuteen keskittyvistä tapahtumista. Odotamme paikalle useita tuhansia kävijöitä.

Finncon 2022:n kunniavieraita ovat fandomaktiivi Marianna Leikomaa, tutkija Malka Older, lasten- ja nuortenkirjailija Magdalena Hai ja kauhukirjailija Marko Hautala. Lisäksi esiintyjiksi on tulossa suomalaisia kirjailijoita, sarjakuvataiteilijoita, kuvittajia, toimittajia, kriitikoita, tutkijoita ja alan harrastajia. Ohjelma on monipuolista ja monimediallista: tarjolla on mm. paneelikeskusteluja, luentoja, työpajoja ja fanitapaamisia.

Tapahtumassa käyvät niin nuoret kuin aikuisetkin – nuorimmat kävijämme ovat sylivauvoja, vanhimmat jo eläkeiässä. Ohjelman ohella myyntialue kiinnostaa kävijöitämme paljon. Myyntipöytämme on sijoitettu keskeiselle paikalle aulatiloihin, jolloin ohjelmasta toiseen kulkevien kävijöiden on helppo tutustua myös tarjontaan.

(Kuva: Henry Söderlund)

Pöytähinnat

  • Kaupalliset toimijat 140 €
  • Taidekuja 40 €
  • Yhdistykset 30 €

Pöytähinta on koko tapahtuman ajaksi (3 päivää). Pöytien koko on 180 x 80 cm ja hintaan kuuluu sähkö. Pöytiin kuuluu yksi kokoontaittuva tuoli. Lisätuolin vuokra on 5 €.

Taidekujapöydät on suunnattu käsityöläisille ja harrastajille, jotka myyvät itse tekemiään tuotteita.

Seurapöydät on tarkoitettu ensisijaisesti spekulatiivisen fiktion harrastusseuroille ja alan tapahtumille ja yhteisöille. Seurapöydistä voi kysellä lisää osoitteesta seurapoydat@2022.finncon.org. Seurapöytiin liittyvää infoa löytyy enemmän tästä linkistä. 

Pöytien sijoittelu

https://drive.google.com/file/d/1euriBZS2dHZ50OiZGCQmSDRNP41XvDHR/view?usp=sharing