Ohjelmahaku

/

Tule mukaan ideoimaan Finncon 2022 ohjelmaa!

Vuoden 2022 Finnconin teemana on toivo. Etsimme erityisesti tulevaisuustoiveikkaita ohjelmaehdotuksia, mutta otamme vastaan myös muunlaista ohjelmaa. Voit ilmoittaa Kompassin kautta valmiin ohjelmaehdotuksen. Jos haluat vapaaehtoistua tekemään ohjelmaa tietyistä aihepiireistä esimerkiksi paneelin osallistujana, laita sähköpostia ohjelmatiimille. Sähköpostilla voit myös yleisesti toivoa ohjelmaa itsellesi mieluisista aiheista, vaikka et tietäisikään, kuka ohjelman voisi toteuttaa. 

Finnconissa järjestetään paljon erilaista ohjelmaa laidasta laitaan. Ohjelmassa on perinteisesti mm. erilaisia paneelikeskusteluja ja esitelmiä, pukukilpailu, työpajoja ja paljon muuta. Lisäksi meillä on myyntialue, taidekuja, scifikirppis ja taidenäyttely. 

Toivomme sisältöä ainakin seuraaviin:
  • Lasten- ja nuortenohjelma
  • Akateeminen ohjelma
  • Kirjoittajaohjelma
  • Tiedeohjelma
  • Taidenäyttely
  • Naamiaiset

Tapahtuma on auki pe 8.7. klo 16-20, la 9.7. klo 10-20 ja su klo 10-16. Ohjelman kesto 45 min, jollei erikseen sovita muuta. 

P.S. Erityisesti kiinnostaa spefistiset Espoo-ideat!

Ohjelmahaku päättyy 29.4.2022.

(Kuva: Henry Söderlund)

Valmiita ohjelmaehdotuksia toivomme ensisijaisesti Google Formsin kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduBDrvjCu0ZE1EtqFWjYvxL7qS7J4C8ab7CBFzEl_IEyKYWg/viewform?usp=sf_link

Voit myös lähettää valmiin ohjelmaehdotuksen, ohjelmaidean tai vapaaehtoistua yleisesti tekemään ohjelmaa kirjoittamalla osoitteeseen ohjelma@2022.finncon.org.