Seuroille ja yhteisöille

/

Hei spefiseurat!

Harrastajaseurat ja muut voittoa tavoittelemat yhteisöt voivat nyt varata myyntipöydän vuoden 2022 Finnconiin.

Finncon 2022 pidetään 8-10.7.2022 Espoossa, Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa Otaniemessä. Finncon on yksi Suomen vanhimmista ja yksi Euroopan suurimmista ilmaisista tieteis- ja fantasiakirjallisuuteen keskittyvistä tapahtumista. Odotamme paikalle useita tuhansia kävijöitä.

Finncon 2022:n kunniavieraita ovat fandomaktiivi Marianna Leikomaa, tutkija Malka Older, lasten- ja nuortenkirjailija Magdalena Hai ja kauhukirjailija Marko Hautala. Lisäksi esiintyjiksi on tulossa suomalaisia kirjailijoita, sarjakuvataiteilijoita, kuvittajia, toimittajia, kriitikoita, tutkijoita ja alan harrastajia. Ohjelma on monipuolista ja monimediallista: tarjolla on mm. paneelikeskusteluja, luentoja, työpajoja ja fanitapaamisia.

Tarjoamme yhdistyksille pöytämyyntitilaa tapahtumasta sekä mainostilaa ohjelmalehdestä seuraavasti. 

Kaupallisten toimijoiden ja taidekujamyyjien ilmoittautuminen löytyy tästä linkistä.

(Kuva: Henry Söderlund)

Myyntitila

Myyntipöytien koko on 180 cm x 80 cm. Harrastajaseurojen ja muiden voittoa tavoittelemattomien yhdistysten hinta on 30 € / pöytä ja tuoli sekä 5 € / lisätuoli ja laskutus hoidetaan tapahtuman jälkeen. Seurapöytiä ei laskuteta, jos tapahtuman rahatilanne sen sallii. 

Takaraja ilmoittautumisille on 15.5.2022. Sen jälkeen voi kysellä mahdollisia myymättä jääneitä paikkoja.

Mainostila ohjelmalehdestä

Ohjelmalehden mustavalkomainosten hinnat järjestöille ovat:

1/1 sivu (15 x 22 cm) 100 €
1/2 sivu (15 x 10,5 cm) 60 €
1/4 sivu (7,5 x 11 cm) 30 €

Varaukset niin pian kuin mahdollista. Varsinaisten mainosten deadline on 15.5. ja mainokset toimitetaan osoitteeseen info@2022.finncon.org.

Ohjelmalehden painosmäärä on 2000 kappaletta. Lisäksi ohjelmalehden tekstit ja mainokset tulevat tapahtuman verkkosivuille.

Terveisin,

Jenni Muhonen
seurapöytävastaava 
seurapoydat@2022.finncon.org