Myyntialue

Aarni

Pöytä 214

Aavetaajuus

Pöytä 209

Alnilam

Pöytä 217

Aviador

Pöydät 201-202

Haamu Kustannus

Pöydät 212-213

Haamu on kustantaja, jota kiehtovat aavetarinat, oudot jutut ja kauhu. Haamu tarjoaa hämäriä lukukokemuksia kaikenikäisille. Kojullamme edustettuina myös Broci Art ja yhdysvaltalainen Valancourt Books. Tule tekemään kauhulöytöjä!

haamukustannus.com

Haka Kustannus

Pöytä 210

Head Hunter Store

Pöytä 220-221

HongatarCrafts

Pöytä 215

Ideabutiikki

Pöytä 203

Tiedätkö mistä sana “revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota suomalaisista myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä.

Valikoimaamme kuuluu vanerisia asusteita, avaimenperiä, magneetteja sekä paperituotteita kuten julisteita, kortteja ja tarroja.

www.ideabutiikki.fi

instagram, facebook, tiktok @ideabutiikki

Indieklubi

Pöytä 204

Indieklubi on itsenäisesti kirjoittavien ja julkaisevien mutta toisiaan tukevien indiekirjailijoiden ryhmä. Kirjoitamme suurella sydämellä, omin päin ja raameja uskaliaasti rikkoen. Tuomme lukijoiden luo tarinoita, joita ei perinteisiltä, kaupallisilta tahoilta löydy. Omakustanne ei ole meille rajoite vaan rikkaus!

https://www.indieklubi.fi/

Jasu Wonder World

Pöytä 205

Kinokraft Oy

Pöytä 206

Nysalor

Pöytä 207

Osuuskumma

Pöytä 208

Scifiä? Fantasiaa? Kauhua? Kummaa? Meiltä sitä saa! Osuuskumma on vuonna 2012 perustettu osuuskuntamuotoinen kustantamo, joka julkaisee korkeatasoista spekulatiivista fiktiota, olipa kyseessä sitten viihdekirjallisuus tai yhteiskunnallisesti pohdiskeleva taideproosa.

https://osuuskumma.fi/ 

Planeetta-antikvariaatit

Pöytä 216

Planeetta-antikvariaatit on vuonna 2007 perustettu antikvariaattiketju, jolla on tällä hetkellä kolme myymälää Helsingissä (Punainen, Oranssi ja Vihreä Planeetta). Nettikauppamme valikoiman voit käydä katsomassa osoitteesta kirjapino.fi. Liikkeistämme löydät laajan valikoiman suomenkielistä kirjallisuutta, myös scifiä ja fantasiaa. Oranssin Planeetan valikoimaan kuuluu myös sarjakuvat sekä englanninkielinen scifi, fantasia ja kauhu. Heinäkuun Finncon-tapahtumassa myymme englanninkielistä sarjakuvaa.

Proosakuiskaaja

Pöytä 211

Rosebud

Alakerta

Turun Sarjakuvakauppa

Alakerta

Vaskikirjat

(Lisätään myöhemmin)

Vaskikirjat julkaisee käännettyä ja kotimaista hyvälaatuista fantasiaa, scifiä ja kauhua erityisesti heille, jotka yhä lukevat paperisia kirjoja. Finnconissa ovat voimassa edulliset messuhinnat. Käy tutustumassa tarjontaan nettisivuilla ja tule ostoksille!

www.vaskikirjat.fi

Visualmeri

(Lisätään myöhemmin)