Taidekuja

Annaliis Torb

Pöytä 3

Anu Kotila

(Lisätään myöhemmin)

Emilia Musturi
& Iris Hyvönen

Pöytä 114

Gomis-art

Pöytä 121

Haltijakäpälä

Pöytä 1

Hilppa Kaasinen

Pöytä 124

Iida Reitti

Pöytä 120

IlvesQ

Pöytä 112

jkmiddlehouse

Pöytä 115

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään jkmiddlehouse, on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

https://linktr.ee/jkmiddlehouse

KaaoksenKorppi

Pöytä 103

Kuvittaja/Kirjailija/Eläintarinoiden taiteilija

Paljon valmiita tuotteita ja mahdollisuus uniikkeihin tilaireihin niin diginä kuin traditionaalisesti. Valmiiksi valikoimista löytyy fantasiakirjani HaltiaLegenda, sarjakuvani Stone Hearts still beating ja paljon eläin- ja kauhuaiheisia töitä tarroina, pinsseinä, avaimeperinä, kirjanmerkkeinä, kortteina, printteinä yms. Teen pöydässäni myös lyijykynä luonnoksia värilyijyillä.

Insta: https://www.instagram.com/kaaoksenkorppi/

Linktr.ee: https://linktr.ee/KaaoksenKorppi

Kaarnakuu

Pöytä 101

Karissa Laine
& Savi Arponen

Pöytä 118

Kiserinn

Pöytä 106

Krottikestit

Pöytä 105

Ludovica de Santis

(Lisätään myöhemmin)

Marietta Ivanova

Pöydät 107-108

Esillä Tähtien Sota-aiheista kuvataidetta. Tekijänä Marietta Ivanova, kuvittaja ja elokuva-asutekijä Vantaalta.

www.instagram.com/mariettaart/

Melkor Valenwind

Pöytä 127

Mirva Kontio

Pöytä 102

Myrntai

Pöytä 117

Niina Eveliina Salmelin

Pöytä 110

Pauhami & Minna

Pöytä 4

Petrus Louhio

Pöytä 131

Paul Laane

Pöytä 122

Visual Author

Paul Laane is a Visual Author of Psycho-Philosophical Thrillers and Dark Fantasy. His Visual Books are filled with compelling imagery that lead you deep into the psyche of the human mind. 

‘The Imprisoned’
An amnesiac wakes up on a strange holiday island that holds a terrible secret—he must choose whether to save everyone. Or escape alone.

‘Cryptica’
Ten chosen monks have the honor of being brought blindfolded to the most sacred place. The threshold to paradise soon turns out to be an endless labyrinth where darkness and danger await.

www.paullaane.com

PropLab

(Lisätään myöhemmin)

Are you interested in 3D printing services for cosplay and collectable display items, or electronic installations for props, including led lighting and animatronics? Showcasing 3D prints and replica props with found parts.  You can also find on display our 3D printed full size costume of a Geonosian alien from Star Wars: Attack of the Clones, which won the Star Wars Celebration 2022 Cosplay Contest in California.

proplab@web.de

Päivi Alatalo

Pöytä 5

Scifin ja fantasian ystäville tuon Finncon 2022 tapahtumaan Vion Tarinat trilogian osat I & II. Kirjoittamisessani yhdistelen eri genrejä kuten jännitystä, romantiikkaa, sotilasscifiä ja avaruusoopperaa sekä polyamorian sävyjä. Tarjolla tuotteita Vion Tarinoiden kuvituksella ja tietenkin kirjoja, joihin mahdollista saada kirjoittajan omistuskirjoitus. Finnconissa nähdään! 

Terveisin Päivi Alatalo

Facebook: Vion Tarinat 

https://www.facebook.com/groups/303822087070698

Raine Rysä

Pöytä 119

Sadepäivä

Pöytä 125

Sami Rouhiainen

Pöytä 116

Esillä ja myynnissä Science Fiction-aiheisia maalauksia suurkuvatulosteina. 

https://linktr.ee/samirai.art

Siiri Viljakka

Pöytä 2

Siiri Viljakka on Turussa asuva sarjakuvataiteilija, joka tuo queer-kulmasta esille tunnelmallista fantasiaa, hämärän olentoja ja melankolista scifiä. Finnconin pöydästä voi löytää Viljakan uuden sarjakuvaromaanin Kohti sumua, zinejä, originaalipiirroksia – ja maalauksia, printtejä ja tarroja. Samasta pöydästä on mahdollista löytää myös Viljakan taiteilijakollegoiden teoksia, mm. Siiri Korhosen kehokauhullista ja scifi-inspiroitunutta keramiikkaa.

Lisätietoja: https://linktr.ee/siiriviljakka

Syystuuli

Pöytä 126

Tiia Salmelin

Pöytä 111

Tiitcha

Pöytä 109

Tämän positiivisen piipertäjän tuotteisiin kuuluvat mm. printit, pinssit, tarrat sekä akryyliset charmit (/avaimenperät). Tuotteissa esiintyy niin originaalia- kuin fanitaidettakin (kuten MLP ja Pokémon) ja jos onni on myötä, voi pöydältäni bongata myös söpöjä, pyöreitä, huovutettuja pöllöjä ja kettuja.

www.instagram.com/tiitchadraws

Tuulia Koskinen

Pöytä 113

Vihtoori & Sotavalta

Pöytä 104

Vision-Limited /
Teija Korhonen

Pöytä 129