Finnconin esteettömyyskysely

/

Hei! Nimeni on Auri ja olen vastuussa esteettömyys- ja saavutettavuusasioista Finncon 2022 -tapahtumassa. Tavoitteena on tehdä conista mahdollisimman hyvä ja helppo kokemus aivan kaikille – ja tietenkin varmistaa, että täysimittainen osallistuminen on onnistuu mahdollisimman monelta.

Conin tapahtumapaikka, Kandidaattikeskus Otaniemessä, asettaa itsessään esteettömyyshaasteita. Kaikki tilat on kyllä muunnettu esteettömäksi, mutta rakennus on suunniteltu 60-luvulla ja määritelty merkittäväksi kulttuuriympäristöksi. Tästä voinee jo arvata, että esteettömyyden varmistaminen on vaatinut kiertoreittejä ja luovuutta.

Jotta voisimme paremmin ennakoida ongelmakohtia ja miettiä ratkaisuja, pyytäisimme nyt apua teiltä. Olemme tehneet kyselyn, jonka kautta voit lähettää meille tietoa ja toiveitasi.

Ikävä kyllä emme voi sitoutua kaikkien yksittäisten tarpeiden ja toiveiden täyttämiseen, sillä täälläkin on ihmisiä välissä. Mitä enemmän tietoa saamme, sitä helpompi meidän on kohdistaa rajalliset resurssimme ja löytää ratkaisuja!

Kyselyyn vastaaminen ei sido mihinkään. Voit siis laittaa meille toiveita, vaikka et olisi ollenkaan varma osallistumisestasi. Kysely on täysin anonyymi, eikä tuloksia käytetä muuhun kuin Finncon 2022 -tapahtuman suunnitteluun.

Kyselyyn pääset täältä: https://forms.gle/qp1cWdPV3J2fKMdv9