Mukaan Finnconiin!

/

Kesä lähestyy huimaa vauhtia ja niin tekee myös Finncon! Onkin siis aika avata ilmoittautuminen moniin con-kokemuksen kannalta tärkeisiin asioihin:

Ohjelmahaku on auki 29.4. asti. Haemme erityisesti toivo-teemaan ja Espooseen liittyvää ohjelmaa. Meille voi tarjota sekä valmiita ohjelmaehdotuksia että ohjelmaideoita. Lue lisää täältä.

Kaupallisten toimijoiden ja taidekujan pöytämyynti on auki toistaiseksi niin kauan kuin pöytiä riittää. Tarjoamme myyntipöytätilaa erilaisille toimijoille tapahtuman aulatiloista pääohjelmasalien läheisyydestä. Myyntipöydät ovat kävijöille merkittävä osa tapahtumaelämystä. Lue lisää täältä.

Seurapöytämyynti on auki 15.5. asti. Tarjoamme seuroille ja muille harrastajayhteisöille edullista pöytätilaa tapahtumastamme. Toivomme, että mahdollisimman monet seurat pääsevät paikalle näyttämään harrastajakuntamme koko kirjon. Lue lisää täältä.

Mainosmyynti on auki 15.5. asti. Tarjoamme sekä kaupallisille toimijoille että seuroille mainostilaa ohjelmakirjastamme. Myös muunlaisesta näkyvyydestä voidaan neuvotella. Lue lisää täältä.

Taidenäyttelyn haku on auki 15.5. asti. Järjestämme tänä vuonna Finnconin taidenäyttelyn digitaalisena ja toivomme näytille monipuolisesti erilaisia töitä. Lue lisää täältä.

Vapaaehtoisten ilmoittautuminen auki 19.6. asti. Yhtään Finnconia ei voitaisi järjestää ilman vapaaehtoisten työpanosta! Jos haluat olla mukana mahdollistamassa tapahtuman toteutumisen, lue lisää täältä.